Hyr maskin för att slipa altanen i Uppsala

Uthyrning

Professionell altanrengöring

Behöver du rengöra altanen? Hos oss kan du hyra skurmaskin för altanrengöring.

Vi säljer även rengöringsmedel och altanoljor.

Hyra skurmaskin för altanrengöring

Pris
500 kr / dag (7-16)
900 kr / helg (fredag 17:00 – måndag 07:00)

Kontakta oss för bokning!

Bona skurmaskin för altanrengöring

Rengör altanen regelbundet

Regelbunden rengöring av din altan är avgörande för att bevara utseende, hållbarhet och säkerhet över tid. En altan som inte rengörs samlar på sig smuts, löv, pollen och damm vilket inte bara bidrar till ett försämrat utseende utan också skapar en fuktig miljö på träets yta vilket främjar tillväxten av mögel och alger. Fukt kan också leda till fuktskador och förruttnelse av träet vilket innebär att altanens hållbarhet förkortas.

Smuts, löv och till viss del alger som samlats på altanen kan göra ytan halkig vilket ökar risken för att någon skadar sig. Att rengöra altanen regelbundet bidrar till en torr yta och minimerar risken för halkskador.

En ren altan är framförallt mer estetiskt tilltalande och inbjudande än en smutsig. Att rengöra altanen kan kännas som ett stort och krångligt projekt, men med rätt medel och produkter blir upplevelsen enklare. Hyr vår skurmaskin för altanrengöring så blir processen smidig och enkel. Skurmaskinen finns tillgänglig vardag eller helg så att du kan hyra den när det passar dig. Vi säljer även rengöringsmedel och altanoljor för bästa resultat.

Kontakta oss för mer information och bokning!