Pågående slipning av trägolv i Uppsala

Golvslipning i Uppsala

Hjälp med Golvslipning

Trägolvteknik slipar och behandlar alla typer av trägolv från furu och fanér till lamellparkett, stavparkett och övriga massiva trägolv.

Vi har över 15 års erfarenhet inom branschen och innehar yrkesbevis som golvläggare. Vi är specialister på parkettslipning och slipning av alla golvtyper och utför arbeten i Uppsala och Knivsta med omnejd.

Anlita oss för golvslipning

Är dina golv i behov av uppfräschning kan du anlita oss för golvslipning. Med många års erfarenhet av olika typer av trägolv tar vi alltid hänsyn till ditt golvs egenskaper när vi utför slipning, och garanterar det bästa resultatet utifrån golvets förutsättningar.

Kontakta oss via telefon, e-post eller vårat offertformulär för att få prisuppgifter, mer information eller hjälp att välja den mest lämpliga tjänsten för ditt golv. Vid en första kontakt lyssnar vi till kundens behov och önskemål för slutresultatet. Vi behöver också veta storleken på golvytan som ska slipas, typ av golv och andra specifika egenskaper vi kan behöva ta hänsyn till. Känner du dig osäker på detaljerna kring ditt golv kan vi med hjälp av fotografier eller platsbesök få reda på det vi behöver veta.

Offert på golvslipning

Önskar du offert på golvslipning är du varmt välkommen att ta kontakt med oss. Du kan enkelt lämna en förfrågan om kostnadsfri offert via vårt offertformulär. När vi fått din förfrågan gör vi en bedömning av arbetet utifrån din beskrivning. I många fall kan vi ge ett kostnadsförslag direkt, i andra fall kommer vi ut till dig på ett platsbesök där vi kan inspektera golvet, bedöma eventuella skador och bestämma vilken typ av slipning och ytbehandling som lämpar sig bäst för just ditt golv. Därefter kan vi ge en detaljerad offert som inkluderar kostnaderna och tidsåtgången för arbetet.

Boka golvslipning

När kunden känner sig nöjd med vår offert på golvslipning är det dags att boka tid för projektet. Tidpunkten för arbetet beror både på tillgängligheten för oss och när det passar bäst för kunden. Eventuellt kan du som kund behöva göra vissa förberedelser som att flytta möbler och andra föremål från arbetsområdet.

Vi slipar ditt golv

När det är dags för golvslipning kommer vi ut till dig på angiven tidpunkt. Vi har givetvis med oss all utrustning och material som behövs för att genomföra golvslipningen på absolut bästa sätt. Under själva slipningen börjar vi med att slipa golvet noggrant för att avlägsna eventuella repor, fläckar och skador i golvet. Efter slipningen appliceras önskad ytbehandling för att ge golvet en ny skyddande yta och ett vackert utseende.

Vi tar också hand om allt eventuellt efterarbete, som att städa bort damm och rengöra arbetsytan vid behov.

Vi på Trägolvteknik AB arbetar alltid med kunden i fokus. Vi utför alla våra tjänster med precision och stolthet och levererar alltid resultat av högsta kvalitet. Vår förhoppning är att du som kund ska bli nöjd med vårt arbete och kunna njuta av ditt nyslipade golv för lång tid framöver!

Utförda golvslipningar

Du kan alltid se fler av våra referensprojekt på vår Instagram.

Före- och efterbild på golvslipning

Golvet i nederkant av bilden är oslipat. Det har en mer orange ton medan köksdelen är nyslipad och lackad med Floorcoat Solid 15 matt lack.

Slipning av furugolv åt kund i Knivsta

Före- och efterbild på furugolv som slipats och behandlats med White finish lack.

Slipat och behandlat trägolv

Före- och efterbild på golvslipning. Golvet överst i bilden är slipat och behandlat med White finish lack, nedre golvet är oslipat och obehandlat.

Funderar du på att göra om ditt golv?


Kontakta oss idag för kostnadsfri offert!