Golvreparation utförd av golvexperter i Uppsala

Golvreparation i Uppsala

Reparera trägolv

Vi utför lagningar och reparationer av alla typer av trägolv. Med yrkesbevis som golvläggare samt gedigen och lång erfarenhet inom branschen kan du lita på att vi hittar den bästa lösningen för ditt golv.

Vid golvreparation får ditt golv ett nytt liv och du slipper bekosta ett golvbyte. Vi utför reparationer av golv i Uppsala med omnejd och reparerar allt från skador på massiva trägolv till repor i parkettgolv.

Reparera trägolv

Har ditt trägolv skador som behöver repareras? Det kan handla om slitage som repor och sprickor eller fuktskador på en begränsad yta. I stället för att byta hela golvet kan du anlita oss för reparation, vi byter då ut det skadade golvet mot nytt trä som anpassas och behandlas för att passa in med det befintliga golvet. Golvreparation är ett av våra specialistområden och tack vare många års erfarenhet och ett gediget intresse för trägolv kan vi garantera golvreparation av riktigt hög kvalitet.

Är du intresserad av att boka in en golvreparation är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi går tillsammans igenom problemen du upplever med ditt golv och därefter lämnar vi förslag på möjliga åtgärder.

Kostnadsfri offert på golvreparation

Vid en offertförfrågan får du som kund ett kostnadsförslag som inkluderar arbetsinsats och material samt tidsåtgång för projektet. Vi kan erbjuda olika alternativ för golvreparationer utifrån golvets skick och din budget. I många fall kan vi basera offerten på kundens beskrivning av golvet eller utifrån bilder som tydligt visar golvets defekter. I andra fall kan vi behöva göra ett platsbesök för att själva inspektera golvet innan vi kan erbjuda en exakt offert för just din golvreparation.

Vi strävar alltid efter att besvara din förfrågan så snabbt som möjligt.

Vi reparerar ditt trägolv

När du känner dig nöjd med vår offert är det dags för oss att påbörja reparationen av ditt golv. Själva golvreparationen kan innebära att byta ut skadade golvpartier, reparera sprickor eller bucklor eller åtgärda andra problem. Vi har med oss de verktyg och material som krävs för att reparera ditt golv på bästa sätt. När golvet är reparerat tar vi hand om allt efterarbete så som att städa och avlägsna förbrukat material från platsen. När arbetet är slutfört kan du som kund njuta av ditt nya golv.

Vi på Trägolvteknik är specialister på reparation av trägolv. Önskar du ett felfritt golv i ditt hem eller på din arbetsplats är vi rätt val för dig. Att genomföra en golvreparation i stället för att byta hela golvet besparar dig både tid och pengar. Med vår hjälp får ditt golv samma vackra utseende som innan skadorna inträffade och du får glädje av ditt trägolv under lång tid.

Tidigare utförda golvreparationer

Du kan alltid se fler av våra referensprojekt på vår Instagram.

Golvreparation i Uppsala

Utförd golvreparation i Uppsala. Rivning och lagning av holländsk ekparkett efter garderober.

Lagning av fuktskadat golv i Knivsta

Lagning av fuktskadat golv efter husdjur åt kund i Knivsta. Reparationen gjordes genom byte av slitytor samt slipning och behandling av hela golvytan.

Funderar du på att göra om ditt golv?


Kontakta oss idag för kostnadsfri offert!