Professionell trappslipning i Uppsala

Trappslipning i Uppsala

Vi slipar och renoverar din trapp

Vi har många års erfarenhet av trappslipning och renovering av trappor. Vi hjälper dig återställa eller förbättra skicket på gamla och slitna trappor i ditt hem eller på din arbetsplats. En trapprenovering är en process för att förbättra trappans utseende, funktionalitet och säkerhet och gör att du kan njuta av din trappa under många år.

Vid trappslipning och trapprenovering har vi möjlighet att byta ut slitna eller trasiga trappsteg, slipa, måla eller lacka om trappan så att den förblir snygg och säker.

Anlita oss för trappslipning

Kontakta oss om du vill veta mer om trappslipning, eller om du önskar få en kostnadsfri offert på tjänsten. Vi går tillsammans igenom dina tankar kring renoveringen och bedömer trappans skick, eventuella skador, repor och ojämnheter. Därefter lämnar vi en offert på arbetet som krävs för att förvandla din trappa från nuvarande skick till det resultat du önskar.

Vi strävar alltid efter att du som kund ska bli nöjd med slutresultatet. Är du osäker på vilken stil du önskar på din trappa eller vilken ytbehandling som passar bäst finns vi tillgängliga som bollplank. Vi ger gärna förslag på olika metoder och produkter och tillsammans hittar vi lösningar som fungerar för just din trappa.

Slipning

Vid trappslipning använder vi professionell utrustning för bästa resultat. Vi slipar ner trappstegens ytor och tar bort eventuella repor, fläckar och ojämnheter. Beroende på önskat resultat kan slipningen utföras i flera steg med olika slipningskorn som gradvis framkallar den önskade ytan.

Ytbehandling av trappa

Efter slipning appliceras önskad ytbehandling på trappstegen för att sätta den sista detaljen i utseendet och skapa ett skyddande yttre lager. Vilken ytbehandling vi utför beror på vilket resultat kunden vill uppnå och vilken belastning trappan utsätts för.

Trapprenovering

Förutom trappslipning erbjuder vi även tillverkning och montering av sättsteg. Om din trappa har större skador eller är i dåligt skick kan sättstegen behöva bytas för att uppnå bästa resultat. Sättstegen kan variera i storlek, material och utformning och vi tillverkar dem utifrån dina önskemål.

Experter på trappslipning och renovering

Vi på Trägolvteknik är experter på trappslipning och montering av sättsteg i trä. Med lång erfarenhet av alla olika trätyper har vi kunskap om de bästa metoderna för många olika typer av trappor. När du anlitar oss kan du vara säker på att vi utför vårt arbete med hög precision och största noggranhet. Vår vision är alltid att du som kund ska bli nöjd med slutresultatet och få möjlighet att njuta av din nyrenoverade trappa för lång tid framöver.

Välkommen att kontakta oss vid frågor eller om du vill veta mer om vårt arbete.

Utförda trapprenoveringar

Du kan alltid se fler av våra referensprojekt på vår Instagram.

Trapprenovering

Trapprenovering gjord av lös stavparkett för att få mer liv i stegen.

Trappslipning i Funbo

Trappslipning utförd åt kund i Funbo, Uppsala. Trappen är slipad och behandlad med FC Clear 2k hårdvaxolja.

Trappslipning i Vassunda

Före- och efterbild på trappa som slipats och behandlats hos kund i Vassunda, Knivsta. Trappen är lackad med White finish lack.

Funderar du på att göra om din trappa?


Kontakta oss idag för kostnadsfri offert!