professionell golvläggning i Uppsala

Golvläggning i Uppsala

Lägga nytt trägolv

Vi på Trägolvteknik är specialiserade på golvläggning och monterar alla typer av trägolv, så som fanér, furugolv, kubbgolv, stavparkett, lamellparkett och övriga trägolv.

Med lång erfarenhet i branschen och yrkesbevis som golvläggare kan du tryggt lita på att vi levererar ett golv som lever upp till dina förväntningar. Vi utför golvläggning i Uppsala, Knivsta, Sigtuna och närliggande områden.

Anlita oss för golvläggning

Drömmer du om ett vackert trägolv i ditt hem eller på din arbetsplats? Kontakta oss så hjälper vi dig med golvläggning! Golvläggning kan vara aktuellt både vid nybyggnation och renovering. Oavsett om nytt golv ska läggas eller om det gamla golvet ska bytas ut kan vi hjälpa dig med genomförandet.

Klassiskt, modernt eller rustikt – vilken stil är du ute efter? Kontakta oss och berätta om ditt projekt. Vi kan tillsammans diskutera alla olika möjligheter baserat på dina behov och önskemål. Vi är experter på trägolv och hjälper dig hitta rätt golv för just dig, så att resultatet blir precis så bra som du önskar.

Lägga trägolv

Att lägga trägolv i ger en stilfull och naturlig känsla i rummet. Trägolv förekommer i många olika varianter, från populär fiskbensparkett till olika typer av massiva trägolv. Oavsett om du önskar ett trendigt golv eller ett klassiskt som håller stilen över lång tid kan vi hjälpa dig att hitta rätt. Vi besitter många års erfarenhet av golvläggning och lägger alla typer av trägolv. Vår vision är alltid att leverera det bästa resultatet åt våra kunder, och för att säkerställa kvaliteten på våra golv samarbetar vi enbart med leverantörer som lever upp till samma höga kvalitet som den vi eftersträvar.

När du anlitar oss för golvläggning utför vi alla moment med noggrannhet och precision. Vi börjar med att förbereda golvytan genom att säkerställa att den är jämn och fri från smuts och damm. Golvet läggs sedan enligt tillverkarens rekommendationer och de tekniker som krävs för det specifika golvmaterialet. Själva golvläggningsprocessen kan variera till viss grad beroende på vilket golv som ska läggas. Vi utgår från det aktuella golvets egenskaper och golvytans förutsättningar och strävar alltid efter att uppnå bästa möjliga resultat.

Ytbehandling vid golvläggning

När golvet är lagt kan det behövas ytterligare behandlingar som till exempel oljning, lackning eller vaxning för att uppnå det resultat kunden önskar. Ett ytbehandlat golv ger dessutom bättre skydd, förbättrar träets utseende och bidrar till enklare skötsel av ditt trägolv.

Begär offert på golvläggning

Är du intresserad av att anlita oss för golvläggning är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi går tillsammans igenom dina önskemål och förväntningar och lämnar sedan ett kostnadsförslag på arbetet baserat på val av golv, ytans storlek och arbetsinsatsen som krävs för att uppnå önskat resultat.

Vill du veta mer om golvläggning? Välkommen att kontakta oss.

Tidigare golvprojekt

Du kan alltid se fler av våra referensprojekt på vår Instagram.

Golvläggning i Knivsta

Före och efterbild på golvläggning hos Nova Park Conference i Knivsta. Det gamla golvet byts mot 400m2 LVT golv, ett bra val av golv som är slitstarkt, lättskött och lämpar sig bra i lokaler som utsätts för kontinuerligt slitage och belastning.

Golvläggning i Uppsala

Rivning av fuktskadad trappavsats och läggning av ekstav i ett annorlunda fiskbensmönster. Golvet är slipat och behandlat med Floorcoat Clear 2k hårdvaxolja. Arbetet utfördes åt RECOVER.

Funderar du på att göra om ditt golv?


Kontakta oss idag för kostnadsfri offert!